Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bednarz (4248 niezalogowanych)
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Pewnie wiele nie pomogę ale moim zdaniem trzeba by zasięgnąć opinii jakiegoś znajomego lekarza w Polsce gdzie takie zabiegi wykonują najlepiej . Oni to wiedzą nie zawsze chcą powiedzieć .
Znajoma pielęgniarka miała dwa tętniaki na mózgu i udały się obie operacje tylko we właściwej klinice bo nie każdy lekarz ma dobrą rękę .
Ja bym szukał w Polsce tak jak ktoś pisał polscy lekarze maja większe doświadczenie w końcu polaków jest 8 razy więcej .
Trzymam kciuki za Pani syna i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
OJ MARECKI,żeby ci się gira nie pośliznęła w życiu...Znam ci takich polonorkożydów opluwających wszystkich...Pamiętaj moje pięści otłuczone na makiwarze,tylko czekają aby takich hujoow jak ty a zniszczyć...i nic tu tutaj nie pomoże twoje skomlenie o pomoc(z kneblem w gębie)...nikt cię nie wysłucha....żałuj,że takiego bękarta jak ty wyrodziła twa matka,zamiast łep ukręcić,przy porodzie(....)modlę się za ciebie przyjacielu,żebyś troszkę zmądrzał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
4altee napisał:
OJ MARECKI,żeby ci się gira nie pośliznęła w życiu...Znam ci takich polonorkożydów opluwających wszystkich...Pamiętaj moje pięści otłuczone na makiwarze,tylko czekają aby takich hujoow jak ty a zniszczyć...i nic tu tutaj nie pomoże twoje skomlenie o pomoc(z kneblem w gębie)...nikt cię nie wysłucha....żałuj,że takiego bękarta jak ty wyrodziła twa matka,zamiast łep ukręcić,przy porodzie(....)modlę się za ciebie przyjacielu,żebyś troszkę zmądrzał

A co jesli sie mylisz, i twoja smieszna makiwara nic nie pomoze? Co jezeli jestem lepszy i to ty bys prosl o laske? Skad tyle buty i przekonania o wlasnej wyjatkowosci?
Dlaczego zatem nie widac cie na matach UFC?
Jestes smiesznym pajacykiem na gumce, ktory jezdzi na rowerze, podskakuje, kopie i smiga wozkiem widlowym.
Zostaw to, bo analityczne dociekania nie sa dla malej glowy.
Pozostan przy podskokach, a wypowiadaj sie jedynie, gdy zrozumiesz tresc posta.
Zadziwiajace jaki hurraoptymizm cechuje idiotow.

PS Do ciemniakow tobie podobnych - jezeli macie problem z wnioskowaniem to proponuje pozostawic swoje komentarze w ciasnych sciankach wlasnej czaszki. Samochwalstwo i durne grozby nic nie wnosza do poruszonych zagadnien. Jezeli nawet 1000 osob bedzie tu wygrazac, to jedyna wartoscia takich postow bedzie liczba 0, poniewaz mozliwosci realizacji sa wlasnie zerowe!

Powygrazajcie wyimaginowanym wrogom przy grilu i tanim piwie wsrod zanjomych. Tam zrobicie furorę. Tu tylko blamaz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Oj zebys sie nie poslizgnal w tej mojejtwojej Norwegii . Do budy szczekaczu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
d4acool napisał:
Oj zebys sie nie poslizgnal w tej mojejtwojej Norwegii . Do budy szczekaczu

Whow, jestem pod wrazeniem! robisz zarzut z tego co sam nabazgrales. Instalacja ci pierdolnela od wyscigow wozkiem widlowym czy od obijania pustego lba?
Kopiujesz riposty, ktore tobie cisnal marianek i pewnie myslisz, ze to nowatorskie?

Zreszta..o czym i z kim ja rozmawiam. Lepiej idz kosic, bo zniwa za pasem.

Edit: Fakt, to nie ty( dopiero zauwazylem), ale poziom podobny. Lecz musze skorygowac posta o czesc o Marianku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
marecki00 spierdalaj,zapierdalaj,pierdolisz,pierdol się,fakinszit,huj,cwel,frajer,kurwa mać,kurwiszcze, skurwiel,zajebioza,ja cię pierdole,ruchasz,ruchacz miejscowy,kutas,ten no :włącz pierdolnik,huj zajebany,pierdolone brudasy,pojebane huje,dupowlazł,miękki siusiak,ciągnij druta,ohujałeś,skurwiałe żydostwo,żydokomuna,fakin zima,fakju,fakof,jebnij mu z banii,przypierdolić ci,zajebaj tu młotkiem,shuja spadłeś,co się lampisz,nie lukaj bo ci gały wydrapie,baby to huje,faceci skurwysyny,skurwiała robota,jebnienty zajechał mi drogę,toż to kurwy i złodzieje,wdupę ruchany,ciota,zajumał mi,zajebał mi kasę,pedał,pedalskie kolory,o jadą pedały za nami,ty pedale,pizda,cipa,cipsko,stare dupsko,raszpla,stara cipa sprzedaje,ciepły,piznij,pizdnijciepłemu,czarny,czarnuch,nigae,kołtun,polokokta,połtuny,fiszbin,ciemniak,polocco,polock,pizdojewo,wypizdowo, piżdzi jak w kieleckim,miękkim hujem robiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Kowalsky)
Wiking
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.

Lepiej by było gdybyś sobie zrobił przerwę z netem...
Idź się napij herbaty, czy coś w tym stylu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
d4acool napisał:
marecki00 spierdalaj,zapierdalaj,pierdolisz,pierdol się,fakinszit,huj,cwel,frajer,kurwa mać,kurwiszcze, skurwiel,zajebioza,ja cię pierdole,ruchasz,ruchacz miejscowy,kutas,ten no :włącz pierdolnik,huj zajebany,pierdolone brudasy,pojebane huje,dupowlazł,miękki siusiak,ciągnij druta,ohujałeś,skurwiałe żydostwo,żydokomuna,fakin zima,fakju,fakof,jebnij mu z banii,przypierdolić ci,zajebaj tu młotkiem,shuja spadłeś,co się lampisz,nie lukaj bo ci gały wydrapie,baby to huje,faceci skurwysyny,skurwiała robota,jebnienty zajechał mi drogę,toż to kurwy i złodzieje,wdupę ruchany,ciota,zajumał mi,zajebał mi kasę,pedał,pedalskie kolory,o jadą pedały za nami,ty pedale,pizda,cipa,cipsko,stare dupsko,raszpla,stara cipa sprzedaje,ciepły,piznij,pizdnijciepłemu,czarny,czarnuch,nigae,kołtun,polokokta,połtuny,fiszbin,ciemniak,polocco,polock,pizdojewo,wypizdowo, piżdzi jak w kieleckim,miękkim hujem robiony

Mam byc pod wrazenie? Jezeli tak, to jedynie raszpla mi sie spodobala. Co prawda to ryba, ale zawsze aniol morski.
Papuga, tez potrafi powtarzac pewne slowa, a szympansy nawet wstukac czesc znakow na klawiature - niestety nie wynika z tego, ze rozumeja co pisza. Z toba jest podobnie.
Jestem przekonany, ze potrafisz skopiowac wiecej takich zwrotow.

Wykaz sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Kowalsky napisał:
marecki00 napisał:

Nie prosilem o rade . Miales podobno nie wracac - pamietam te szumne deklaracje? Czyzby pustka w zyciu panie Kowalsky
Ps. Czy szanowna p. Kowalska juz dolaczyla? Bo wnioskuje, po twojej obecnosci, ze raczej znow nic z tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Kowalsky)
Wiking
marecki00 napisał:
Kowalsky napisał:
marecki00 napisał:

Nie prosilem o rade . Miales podobno nie wracac - pamietam te szumne deklaracje? Czyzby pustka w zyciu panie Kowalsky
Ps. Czy szanowna p. Kowalska juz dolaczyla? Bo wnioskuje, po twojej obecnosci, ze raczej znow nic z tego.

Nie, tym razem wszystko w porządku i stosunkowo dobrze...

Trochem tylko zaskoczony jak dobrze zapamiętałeś moje imię.
Uważaj tylko, abyś nie wykrzyczał je pewnego dnia bladym świtem.

Bardzo przepraszam Heleno za zakłócenie wątku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok